جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ 22 November 2024
سه‌شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۹
کد خبر: ۵۸۱۸۰
مسابقه‌ای که نتیجه‌اش برای کسی مهم نبود

بازی «آزادی» بدون تماشاگر

بازی «آزادی» بدون تماشاگر
سکوهای خالی و صداگذاری در پخش تلویزونی. جمله‌های کلیشه‌ای همیشگی جواد خیابانی و تلاش او برای تزریق هیجان کاذب به بازی آزادی در زمین بدون تماشاگر...

شهرآورد ۹۹ می‌توانست در شهری که این روزها آلوده و دل‌مرده است اندکی هیجان و شادی - هرچند زودگذر- بدمد اگر ملاحظات سیاسی بر ورزش سایه نمی‌انداخت و بهانه‌هایی که همگان می‌دانند برای چه تراشیده شده‌اند تماشاگران را از حضور در سکوها محروم نمی‌کرد.

 

از فروردین سال ۱۳۴۷ خورشیدی که شاهین در یک بازی دوستانه به مصاف تاج رفت تا ۲۹ آذر ۱۴۰۱ که پرسپولیس در نود و نهمین شهرآورد پایتخت در برابر استقلال به میدان رفت، بیش از نیم قرن می‌گذرد و به جرات می‌توان گفت آخرین بازی دو تیم، بی‌شک از نظر جلب توجه افکار عمومی و طرفداران، در قعر جدول رده‌بندی جای می‌گیرد.

 

البته این نخستین بار نیست که شهرآورد پرسپولیس و استقلال بدون حضور تماشاگران روی سکوها برگزار می‌شود. در سال‌‌های همه‌گیری ویروس کرونا و قرنطینه، به دلایل قابل درک بهداشتی، بازی‌ها بدون تماشاگر برگزار می‌شد اما این بار ماجرا تفاوت جدی دارد. هرچند آلودگی هوا به طور ضمنی دلیل محرومیت تماشاگران از حضور در ورزشگاه اعلام شده اما بر کسی پوشیده نیست که دلیل واقعی را باید در جای دیگری جستجو کرد. دلیلی که باعث شده سایر بازی‌های لیگ در شهرهایی که با مشکل آلودگی هوا دست و پنجه نرم نمی‌کنند نیز در حضور سکوهای خالی برگزار شود.

 

به هر روی، نود و نهمین شهرآورد پایتخت در حالی با نتیجه مساوی به پایان رسید که پرسش‌های اساسی بسیاری همچنان بی‌پاسخ مانده است. از جمله اینکه در شرایطی که سازمان لیگ و نهادهای بالادستی  برگزاری یک مسابقه ساده فوتبال با حضور تماشگر را در توان خود نمی‌بیبنند دلیل اصرار بر ادامه مسابقه‌هایی که نه از نظر فنی چنگی به دل می‌زند و نه هواداران را راضی می‌کند چیست؟

 

و نیز اینکه این چگونه لیگی است که برخلاف سایر لیگ‌های اقتصادی و سودآور خارجی، حتی در روزگار همه‌گیری کرونا و کاهش درآمد باشگاه‌ها، برخلاف همه جای دنیا بدون هیچ گونه درآمدی، بر دستمزد بازیکنان خود می‌افزاید و نیازی هم به حضور تماشاگر ندارد.

 

همچنین این پرسش مطرح است که وقتی مسوولان و رسانه‌های نزدیک به حاکمیت بارها به صراحت یا به گونه‌ تلویحی، آنچه «دستمزدهای کلان، نجومی و بی‌حساب و کتاب» بازیکنان و مربیان فوتبال می‌نامند را عامل تولید سلبریتی‌های دردسرساز می‌دانند، چرا یک بار برای همیشه از خیر آن نمی‌گذرند؟!

 

پاسخ همه این پرسش‌ها را البته کم‌تر کسی است که ندادند و نتواند آن را در یک عبارت خلاصه کند هرچند به مذاق سیاست‌بازان ورزشی خوش نمی‌آید: «سیطره سیاست و مسایل امنیتی بر فوتبال» ...

 

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

دادگاه لاهه حکم جلب صادر کرد | نتانیاهو بازداشت می‌شود؟!

چقدر از قطعی برق به خاطر استخراج بیت‌کوین است؟

جزئیات دیدار رئیس جمهور با وزیر خارجه سوریه | پزشکیان: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت

برنامه سپاه تا ۴ سال آینده رسیدن به مدار ۳۶هزار کیلومتری زمین است

قطعنامه حقوق بشری کانادا علیه ایران به تصویب رسید

توصیه می‌کنم کشورهای اروپایی از فرصت گفتگویی که دولت چهاردهم ایجاد کرده، استفاده کنند

گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه کشورهای عضو شورای حکام آژانس

اوکراین برای نخستین بار با موشک دوربرد بریتانیایی «سایه طوفان» خاک روسیه را هدف قرار داد

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس غزه را وتو کرد

شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله بر اساس ۲ مسیر میدان و مذاکره عمل می‌کند

رهبری شخصا به دکتر پزشکیان فرمودند با اصلاح قانون تابعیت قهری موافق هستم

مین‌گذاری بایدن سر راه ترامپ در اوکراین

گیر رسایی به ظریف، پچ‌پچ افزایش قیمت انرژی و تجمع معلمان در بهارستان

کلینیک ترک بی‌حجابی به کجا رسید

پیشنهاد سردبیر
زندگی